Notícies

  Dimecres, 15 de març de 2023

L'escola de l'Espluga Calba ofereix places per a infants de primer cicle d'educació infantil

Des de l'ens municipal expliquen que "estem molt orgullosos de poder mantenir oberta l'escola i convidem a les famílies dels pobles que no tenen escola a portar els seus infants a l'Espluga Calba"

El curs vinent, l'escola rural Porcel de Cervera de l'Espluga Calba oferirà places per als infants d'1 i 2 anys pel primer cicle d'educació infantil. Des de l'ens municipal expliquem que "estem molt orgullosos de poder mantenir oberta l'escola i de posar en marxa aquest primer cicle d'educació infantil". Així ho explica el regidor, Josep Lluís Cots:


Escola | Descarrega'l com a: | MP3

A banda dels alumnes del municipi, l'escola ha arribat un acord amb Educació perquè els infants dels pobles del voltant que no tenen escola "tinguin facilitats per anar a la de l'Espluga". Així ho explica Imma Marcén, directora de l'escola: 


Escola | Descarrega'l com a: | MP3

La Floresta, els Omellons, Fulleda i Tarrés, els pobles més propers a l'Espluga Calba, fa temps que van tancar les seves escoles per falta d'alumnes. Per aquest motiu, l'ajuntament "convida a les famílies a portar els seus fills i filles a l'escola de l'Espluga".

Les inscripcions es poden fer fins al 20 de març.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa