Notícies

  Divendres, 27 de juny de 2014

Les Borges presenta el programa d'activitats d'estiu 2014, amb més de 30 propostes

La música, l'esport, la cultura popular i el patrimoni són els principals ingredients del programa

La música, l'esport, la cultura popular i el patrimoni són els principals ingredients del programa Activitats d'estiu 2014 de les Borges Blanques, que des d'aquest mes de juny i fins a principis de setembre es desenvoluparà en diferents escenaris de la ciutat.

Segons l'alcalde, Enric Mir, "aquesta és una programació pensada per a tots els públics, amb l'objectiu que l'oferta desperti l'interès dels que ens visiten o tornen al poble a l'estiu, i que tindrà lloc en diferents escenaris de les Borges per tal de descentralitzar les activitats i fer-les més atractives i dinàmiques".

Aquest any la programació d'estiu està formada per 32 propostes que s'han dissenyat juntament amb la col·laboració de les diferents entitats i associacions municipals. El resultat és un programa comú que compta amb activitats habituals com la Festa de Sant Cristòfol i les ballades de sardanes, i d'altres de noves, com el cinema a la fresca, el teatre al carrer, i el concert acústic a l'aire lliure del grup Lexu's. Les activitats finalitzaran just abans de l'inici de la Festa Major, prevista per al primer cap de setmana de setembre.

Pel que fa als actes d'aquest cap de setmana, han començat avui amb la celebració de la Festivitat del Sagrat Cor de Jesús, un acte que ha tingut lloc a l'ermita de Sant Salvador i que ha aplegat una quarantena de persones. La celebració, organitzada pels Amics de Sant Salvador, ha comptat amb una missa i un esmorzar popular.

D'altra banda demà a les deu de la nit l'Orquestra de Guitarres de Barcelona inaugurarà el 3r Garrigues Guitar Festival, i diumenge tindrà lloc l'acte de l'ANC "A les Garrigues, Votarem", que inclourà l'assaig general de la "V" de cara a la Diada i una xerrada amb Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana.

Fotografia de la festa d’avui a Sant Salvador (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa