Notícies

  Dilluns, 30 de juny de 2014

Exposició de quadres d’Amèlia Martí a la Granadella

La col·lecció representa el passat, el present i el futur de Catalunya

El passat diumenge, 30 de juny, a les 21 hores, a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de la Granadella, es va dur a terme la inauguració de l'exposició de quadres de la pintora Amèlia Martí que porta per títol "Catalunya (∞)". L'acte va comptar amb la presència, a més de l'autora, de l'alcalde de la localitat, Carles Gibert.

La Sala municipal acollirà la mostra fins el proper mes de setembre i que integra una quinzena de quadres. La col·lecció busca representar el passat, el present i el futur de Catalunya i dels Països Catalans. D'aquí el símbol d'infinit del nom de l'exposició. Es tracta d'una mostra polièdrica, intensa i vital, on predominen els colors de la terra, els contrastos cromàtics i les barreges de textures.

Episodis singulars de la història -com la Guerra dels Segadors o les gestes dels almogàvers- es barregen amb elements de la tradició, amb dosis d'actualitat -com les representacions de la Via Catalana o de la darrera manifestació de l'11 de Setembre- i amb una simbologia molt buscada en una mostra que intenta incidir sobre el sentiment de l'espectador. Elements emblemàtics de la nostra terra, com el Pi de les Tres Branques o el pa amb oli i tomàquet també formen part d'aquesta col·lecció.

L'horari de visita és de dilluns a divendres de 9 a 14h. Aquesta exposició forma part del cicle "Temps de Cultura" que organitza l'Ajuntament de la Granadella.

'Bon cop de falç', un dels quadres de la mostra (foto: Aj. Granadella).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa