Notícies

  Dilluns, 30 de juny de 2014

150 persones al concert inaugural del 3r Garrigues Guitar Festival

En el marc del festival s’organitzaran un total de 10 concerts on actuaran grans mestres de l'instrument així com joves talents

El passat dissabte, 28 de juny, 150 persones van assistir a la inauguració del 3r Garrigues Guitar Festival "Memorial Emili Pujol", organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues, amb el concert del 25è Aniversari de l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques. Com a artista convidada, la violoncel·lista Laura Sanz García va interpretar, juntament amb l'Orquestra, obres de Sanz, Villalobos, Piazzolla i Falla, entre altres.

Des de l'organització, Isidre Pinyol, tècnic de Cultura del Consell Comarcal de les Garrigues, destaca "la participació i entrega del públic que va assistir al concert de dissabte, que ens fa augurar una bona acollida per part del públic als propers concerts".

La pròxima actuació del Garrigues Guitar Festival serà 1714. La guitarra a Catalunya, del guitarrista Rafael Bonavita, el dilluns, 30 de juny a les 19.30 hores, al Pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida. Bonavita farà un recorregut per la música que s'escoltava en els diferents ambients i extractes socials de la Catalunya de 1714, època molt agitada, convulsa i farcida d'esdeveniments socials i polítics de molta transcendència.

Fins al proper 23 d'agost, s'organitzaran un total de 10 concerts on actuaran grans mestres de l'instrument així com joves talents.

Vinaixa, l'Espluga Calba i el Cogul són els municipis que donaran suport enguany a l'esdeveniment internacional, juntament amb els habituals com la Granadella, les Borges Blanques, Juneda, Arbeca, la Pobla de Cérvoles i Lleida.

Propers concerts del 3r Garrigues Guitar Festival

-Dilluns, 30 de juny a les 19.30 hores, concert de Rafael Bonavita, 1714. La guitarra a Catalunya, al Pati de l'IEI de Lleida.

-Divendres, 4 de juliol a les 22.00 hores, concert d'Àlex Garrobé, Música per a guitarra, a l'Església de la Transfiguració del Senyor de Juneda.

-Diumenge, 6 de juliol a les 20.30 hores, concert d'Hopkinson Smith, Joies de la guitarra barroca, al Centre Cívic de la Granadella.

-Dilluns, 7 de juliol a les 20.30 hores, concert de cloenda dels alumnes del Curs Internacional Emili Pujol, al Centre Cívic de les Borges Blanques.

-Dissabte, 19 de juliol a les 22.00 hores, concert de François Xavier Nicolet, Cançons i danses, a Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles.

-Dissabte, 2 d'agost a les 20.00 hores, concert de Darío Barroso, Virtuosisme a la guitarra, al Centre d'Interpretació de Pintures Rupestres del Cogul.

-Dijous, 14 d'agost a les 22.30 hores, concert del Duo Ribera Sàbat, Duet de guitarres, al Castell de l'Espluga Calba.

-Dissabte, 16 d'agost a les 18.00 hores, concert d'Aina Martín i Alfred Fernández, Es la causa bien amar, a l'Església de Sant Jaume el Major d'Arbeca.

-Dissabte, 23 d'agost a les 22.00 hores, concert de Jaume Torrent, 175 anys de Ferran Sor, a l'Església de Sant Joan Baptista de Vinaixa.

El concert de l'Oerquestra de guitarres de Barcelona a les Borges (foto: CC Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa