Notícies

  Dilluns, 30 de juny de 2014

Millores a l’entorn de l’ermita de Sant Salvador de les Borges

Aquest matí han començat les obres

Aquest dilluns al matí han començat les obres de millora de l'entorn de l'ermita de Sant Salvador, ubicada a la carretera en direcció a Cervià de les Garrigues. Els treballs inclouen la reposició i millora d'un mur de pedra seca que limita amb la carretera i l'arranjament de l'entrada de l'ermita amb la construcció d'un altre mur.

El consistori, juntament amb l'Associació Amics de Sant Salvador, s'encarrega durant tot l'any del manteniment d'aquest espai emblemàtic de les Borges, si bé és durant els mesos d'estiu quan els veïns fan més ús de les instal·lacions durant el seu temps de lleure.

Aquestes reformes formen part del projecte endegat fa dos anys per l'Ajuntament en col·laboració amb l'Associació d'Amics de Sant Salvador amb l'objectiu de potenciar l'entorn de l'ermita, declarada l'any 2002 Bé Cultural d'Interès Local.

Les actuacions han inclòs la instal·lació d'un sistema de reg per goteig a les moreres i lledoners situats en una zona annexa a l'ermita i el condicionament de l'espai destinat a la barbacoa.

Imatge de les obres de millora (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa