Notícies

  Dilluns, 22 de maig de 2023

Aquest estiu, torna el camp de treball per a joves a les Borges

Es farà durant el juliol amb activitats de treballs manuals, jocs lúdics, tasques de manteniment i millora dels espais del municipi, excursions i visites. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 9 de juny

Aquest estiu, l'Ajuntament de les Borges Blanques i l'Oficina Jove organitzen una nova edició del camp de treball per a joves, que ofereix als nois i noies de la capital garriguenca i del territori "l'oportunitat d'engrescar-se en una experiència enriquidora i participativa". Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar fins al pròxim 9 de juny.

El camp de treball tindrà lloc del 3 al 21 de juliol, i els participants tindran l'opció de triar quines setmanes volen formar part d'aquesta experiència. Els horaris seran de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, la qual cosa permetrà als joves gaudir de les seves tardes d'estiu.

Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció a l'Oficina Jove de Les Borges Blanques o mitjançant el telèfon 973 143 447. També poden contactar amb l'organització del projecte a través de l'adreça de correu electrònic joventut(ELIMINAR)@lesborgesblanques.cat.

En aquest camp de treball, es combinaran diverses activitats per tal que els joves puguin gaudir de l'estiu d'una manera divertida i participativa. Les propostes inclouran tallers de treballs manuals, jocs lúdics, tasques de manteniment i millora dels espais públics del municipi, excursions i visites. A través d'aquestes experiències, les persones participants adquiriran coneixements que els acompanyaran en el seu desenvolupament personal.

Joves que van participar en el camp de treball l'any passat (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa