Notícies

  Dimarts, 15 de juliol de 2014

Queda oberta la convocatòria per al concurs de cartells de la Festa Major

Les obres es poden presentar fins el proper 4 d'agost

L'Ajuntament de les Borges, a través de la Comissió de Festes, ha obert la convocatòria del concurs per escollir el cartell de la Festa Major d'aquest any, que se celebrarà els propers 6, 7, 8 i 9 de setembre. Hi poden participar totes les persones majors de 16 anys, que han de presentar les seves obres, originals i inèdites, fins el 4 d'agost a les 14.00 hores a les oficines municipals.

La proposta guanyadora quedarà en poder de l'Ajuntament, que en farà divulgació com a cartell oficial de la Festa Major 2014, mentre que el seu creador obtindrà un premi únic de 200 euros.

Els participants tenen plena llibertat per escollir la temàtica del cartell, sempre i quan estigui relacionat amb la Festa Major de les Borges i tingui una clara finalitat divulgadora d'aquest esdeveniment. A més, ha d'incorporar la llegenda "Festa Major de les Borges Blanques 2014" i les dates 6, 7, 8 i 9 de setembre.

El jurat, presidit per l'alcalde i format per un regidor, una persona del món de la pintura, una altra de les arts gràfiques i un membre de la Comissió de Festes, es reunirà el 7 d'agost a les 21.00 hores, i la proclamació del veredicte es farà pública a través del web de l'Ajuntament. 

Imatge del cartell guanyador del 2013 (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa