Notícies

  Dimecres, 16 de juliol de 2014

Comencen les obres de renovació de la xarxa de sanejament del carrer Caputxins de les Borges

Segons l'Ajuntament, les obres estaran acabades abans de Festa Major

Aquesta setmana han començat les obres de renovació de la xarxa de sanejament del carrer Caputxins, una actuació que està previst que finalitzi abans de la Festa Major, segons informa l'Ajuntament de les Borges.

Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Francesc Mir, aquests treballs "són necessaris i del tot prioritaris perquè permetran solucionar les filtracions que actualment provoca el clavegueram, molt antic i massa estret".

Segons fonts del consistori, les actuacions compten amb un pressupost total de 48.000 euros, 28.000 dels quals són una aportació del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC), mentre que els 20.000 restants els pagarà l'Ajuntament.  

Ara per ara els treballs se centren en treure els llambordins de tot el vial per posteriorment arribar fins a la xarxa de clavegueram i substituir l'actual tub de 20 centímetres de diàmetre per un de nou de 50 centímetres, el que permetrà assolir tot el cabal d'aigua de pluja.

A més, també es construirà el pendent al mig del vial, un canvi que comportarà la recollida d'aigües a la part central del carrer. Durant les obres els operaris també deixaran feta la previsió d'escomesa a tots aquells veïns que no desguassen al carrer Caputxins, per tal que quan ho desitgin puguin fer la connexió. Els treballs també comportaran haver de rebaixar el carrer i la construcció d'un nou paviment amb llambordí de formigó. Pel que fa a les voreres es respectaran, ja que es troben en bon estat.

Aquesta obra se suma a les renovacions del sanejament del carrers Catalunya, Santiago Rusiñol, Comerç, Est, la Bassa, Ensenyança i del Raval del Carme.

Imatge de l'inici de les obres al carrer Caputxins (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa