Notícies

  Dijous, 17 de juliol de 2014

Torna a les Borges el 'Dia Nereu' per fomentar entre els més joves un estil de vida saludable

Aquesta iniciativa es du a terme a la capital de les Garrigues des del 2010

Les Borges Blanques acollirà avui dijous, 17 de juliol, el 'Dia Nereu', una jornada dedicada a promoure l'exercici físic i l'alimentació saludable, que se celebra a la localitat des de l'any 2010. La jornada, que es durà a terme a les piscines municipals de les 16.00h a les 19.00h, consistirà en un seguit d'activitats aquàtiques i amb inflables que serviran per mostrar als nens i joves de 8 a 15 anys uns "hàbits saludables tant pel que fa a l'alimentació com a l'activitat física i prevenir problemes com el sobrepès o l'obesitat", segons ha explicat la regidora d'Acció Social i Salut de l'Ajuntament de les Borges, Pilar Chimenos.

La iniciativa també implica les famílies, a les que es transmet un estil de vida més saludable, i l'objectiu és que aquestes pautes perdurin al llarg de tota la vida. Aquesta activitat gratuïta té com a objectiu donar a conèixer el programa Nereu i que les famílies tinguin la possibilitat d'inscriure's. Per això, Chimenos espera que el màxim de famílies possible pugui assistir a aquesta activitat.

L'Ajuntament va posar en marxa el programa ja fa quatre anys, conjuntament amb el Departament de Salut i el CAP de les Borges Blanques.

El dia Nereu vol promoure l'activitat física entre els més joves (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa