Notícies

  Dijous, 17 de juliol de 2014

L'Agrupació de Comerciants de les Borges organitza el II Mercat a la Fresca

Amb tapes a un euro i mojitos gratis

L'Agrupació de Comerciants de les Borges organitza aquest dissabte al vespre la segona edició del Mercat a la Fresca, que aquest any comptarà amb tapes gastronòmiques a preus populars i mojitos gratuïts com a principal reclam.

La iniciativa, creada amb l'objectiu de donar un impuls al comerç local, també inclourà un aparador on diferents joves mostraran alguns dels productes que els comerços associats posaran a la venda a preus molt reduïts.

El II Mercat a la fresca, que coincidirà amb la cantada d'havaneres i el VII concurs de pesca nocturna al Terrall, comptarà amb una desena de parades de roba, calçat, complements, flors i joies, entre altres.

El II Mercat a la Fresca tindrà lloc des de les nou al vespre i fins a la mitjanit, estona durant la qual els visitants podran degustar tapes de pa de ronyó a un euro i llesques de pa de pagès a 2,5 euros. També hi haurà la possibilitat de comprar beure a preus populars.

Pel que fa als mojitos, l'Agrupació de Comerciants els regalarà fins a esgotar existències. La iniciativa compta amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de les Borges, que facilita les taules per fer el muntatge de les diferents parades i s'encarrega tant de la guarnició de la Placeta del Terrall com de l'accés als punts de llum.

Fotografia de la presentació del II Mercat a la Fresca per part de l’Agrupació de Comerciants (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa