Notícies

  Dijous, 28 d'agost de 2014

Balanç positiu de l’actuació conjunta de Policia Local i Mossos a les Borges

La presència de la patrulla mixta ha contribuït a la disminució d’un 23% en els robatoris al camp i en vivendes aïllades, segons dades de l'Ajuntament

La Policia Local de les Borges i els Mossos d'Esquadra han fet una valoració molt positiva dels sis mesos d'actuació conjunta a la capital de les Garrigues a través de la patrulla mixta per fomentar la vigilància de proximitat.

El dispositiu, format per un agent de Medi Ambient de la Policia Local i per un Mosso d'Esquadra, ha treballat diàriament fent tasques de vigilància a la zona rústica de les Borges per tal de prevenir furts i robatoris al camp i a la vegada augmentar la seguretat dels pagesos i ramaders del territori.

Tant el consistori com els representants dels cossos de seguretat ja han avançat que donat els resultats satisfactoris d'aquesta iniciativa, l'actuació policial conjunta tornarà a posar-se en funcionament l'any vinent. 

Durant la valoració d'aquesta iniciativa, que ha tingut lloc aquesta setmana a la Mesa de Coordinació Operativa de Seguretat a les Borges, la regidora de Governació, Núria Palau, s'ha mostrat molt satisfeta pels resultats obtinguts, "ja que hem aconseguit incrementar la sensació de seguretat entre els nostres veïns".

L'operació conjunta va entrar en funcionament el passat mes de març a través de patrulles conjuntes per les zones rurals. No obstant, l'objectiu principal era evitar robatoris en segones residències, i magatzems agrícoles, com la sostracció de llenya o de maquinària per a l'agricultura, sobretot durant els mesos d'estiu.

Imatge de de la patrulla mixta de Policia Local i Mossos (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa