Notícies

  Divendres, 29 d'agost de 2014

Les sardanes i la travessa Borges-Montblanc tanquen l'estiu a les Borges Blanques

Les activitats continuaran amb la Festa Major, a partir del proper 4 de setembre

La tercera i última ballada de sardanes de l'estiu i la sisena edició de la popular travessa Borges-Montblanc, que compta amb 154 inscrits, posaran aquest cap de setmana el punt i final a les activitats d'estiu a les Borges Blanques.

Aquestes dues són les últimes propostes de les més de 30 activitats que han tingut lloc durant els mesos de juny, juliol i agost a la ciutat. Les activitats, però, no s'aturaran, ja que el proper dijous comencen alguns dels actes de la Festa Major.

Pel que fa a les sardanes, tindran lloc demà dissabte a les onze de la nit a la Placeta del Terrall i, com és habitual, durant la cita se sortejarà un pernil entre els assistents. En aquesta ocasió, la nit estarà amenitzada per la cobla Vents de Riella d'Agramunt, present també a les ballades dels mesos de juny i juliol. Tot i que aquesta és la darrera ballada de l'estiu els aficionats a les sardanes en podran seguir gaudint els propers dissabte i diumenge de Festa Major a dos quarts d'una del migdia.

D'altra banda la travessa Borges-Montblanc tindrà lloc el diumenge dia 31 i estrenarà nou recorregut, ja que a més del clàssic de 51,4 quilòmetres, l'organització ha afegit la 1a Marxa de l'Espona, de 35 quilòmetres, que comptarà amb 67 participants. La sortida es farà a les set del matí des de la Plaça Constitució i l'arribada tindrà lloc al convent de Sant Francesc de Montblanc. Pel que fa a la Marxa finalitzarà a l'Ermita de la Verge dels Torrents de Vimbodí-Poblet.

Imatge de la darrera edició de la Borges-Montblanc (foto: Centre Excursionista Borges-Garrigues)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa