Notícies

  Dimarts, 2 de setembre de 2014

El Centre de Tecnificació de les Borges acollirà la primera ronda de l'ETTU CUP

Serà el cap de setmana del 6 i 7 de setembre, coincidint amb la Festa Major de les Borges

El fet de quedar quarts a la lliga de Superdivisió en la temporada 2013-14 permet al Club Tennis Taula Borges, un cop més, disputar l'ETTU CUP, que seria l'equivalent a la Champions de futbol, una bona oportunitat per als afeccionats de poder gaudir d'esport a nivell europeu.

El conjunt lleidatà, format per Marc Duran, Oriol Monzó i Josep Lluís Andrade, concentrarà totes les esperances del tennis de taula català i ho farà debutant al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques el cap de setmana del 6 i 7 de setembre, davant el Grupo Deportivo Dos Toledos de Portugal, el TT Vedrinamur de Bélgica i el Turk Telecom Ankara Spor Kulubu de Turquia. Així ho va determinar el sorteig realitzat per la Federació Europea de Tenis de Taula. Així doncs, coincidint amb la festa Major de les Borges Blanques, es durà a terme la primera ronda d'aquesta competició.

Per tal de poder fer front a les despeses que ocasiona l'organització d'un esdeveniment com aquest el club ha preparat unes butlletes pel sorteig d'un televisor les de 40".

Imatge d'arxiu de l'edició del 2010 de l'ETTU Cup (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa