Notícies

  Dijous, 2 d'octubre de 2014

Tornen les tardes de ball a les Borges Blanques, cada diumenge al Pavelló de l'Oli

La temporada comença el proper diumenge i s'allargarà fins el maig

El proper diumenge, 5 de setembre, començarà a les Borges Blanques una nova edició de les Tardes de Ball al Pavelló de l'Oli, que tindran lloc cada diumenge a partir de les 19 hores fins el proper mes de maig. La regidora responsable d'aquesta activitat, Maria Fusté, ha explicat que degut a l'actual situació econòmica "aquest any s'han mantingut els preus dels abonaments i de les entrades" i ha que recordat que "les Tardes de Ball a les Borges són una oportunitat per gaudir d'aquesta afició ja que recentment han tancat algunes sales properes que periòdicament oferien sessions de ball". Aquest any, i amb l'objectiu de que altres participants puguin iniciar-se en el món del ball, el consistori estudia la possibilitat d'organitzar un curset de ball en línia que tindria lloc els diumenges abans de cada sessió de tarda i a través de la qual els assistents obtindrien una rebaixa en el preu de l'entrada.

Fusté ha destacat "el gran ambient que es viu durant les sessions de ball" i ha explicat que les Tardes de Ball "s'han consolidat com una iniciativa de gran èxit a la ciutat que any rere any han comptat amb un augment d'afluència de gent, i per aquest motiu continuem oferint aquesta proposta de lleure que també permet mantenir-se en forma". Les Tardes de Ball, una proposta que va arrencar l'any 2010, és una activitat adreçada a tota la població aficionada al ball i que compta amb l'actuació en directe de les orquestres Duende, Glacé, Grup 43, Madison Group, Cocktail, 9Stil, Mediterranea, Albert Show i Atlantic's. Aquesta última formació protagonitzarà la sessió inaugural aquest diumenge.

El preu de l'entrada és de 4 euros, però existeix la possibilitat d'adquirir un abonament individual de dos mesos per 28 euros. 

La darrera sessió de ball celebrada el passat maig (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa