Notícies

  Dilluns, 6 d'octubre de 2014

L’Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues compta enguany amb més persones inscrites

Antoni Castellà, Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat, ha inaugurat el nou curs

El Centre d'Empreses Innovadores de les Borges (CEI) ha acollit aquesta tarda la inauguració de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran de les Garrigues, que aquest segon any compta amb 210 inscrits -l'any passat en van ser 149-. L'acte ha estat presidit per Antoni Castellà, Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat, i ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal, Juli Muro, i de l'alcalde de les Borges, Enric Mir.

L'Aula és una iniciativa que té com a objectiu promoure i difondre la cultura i el coneixement a través de conferències, classes i sortides culturals. L'Aula està oberta a tothom i compta amb un programa avalat per la Universitat de Lleida (UdL), el Consell Comarcal de les Garrigues i el Centre d'Estudis de les Garrigues.

Durant la inauguració Antoni Castellà ha declarat que "si Catalunya esdevé un estat sobirà es podrà incorporar a la revolució del coneixement i competir amb la resta de països capdavanters del món".

Aquest any l'aula comptarà amb una desena d'activitats. Els organitzadors han volgut seleccionar conferències sobre temes d'actualitat com la que impartirà Josep Maria Terricabras, a més d'altres propostes interessants com la cuina, una xerrada que anirà a càrrec de Carme Mora; la Guerra de Successió a les Garrigues, amb Isidre Piñol; antropologia àrtica (Francesc Bailon) i art (Ismael Zapater). Altres temàtiques que es tractaran són la medicina (Carme Espinet), audiovisuals (Josep M. Benet i Jornet), el cinema (Joaquim Bernat), la cooperació (Chelo Arribas) i la salut (Montserrat Aixalà).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa