Notícies

  Dimarts, 7 d'octubre de 2014

La Marxa Excursionista de les Garrigues es converteix en una cita per recordar Manel Giné

La caminada popular de 10 quilòmetres, que es farà el diumenge 12 d'octubre, arriba ja a la 30a edició

El Centre Excursionista Borges-Garrigues, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques, ha organitzat una nova edició de la caminada popular 'Marxa excursionista de les Garrigues', que enguany fa 30 anys que se celebra. La marxa es farà el proper diumenge, 12 d'octubre, i enguany es converteix també en una cita anual per recordar l'historiador i cronista local Manel Giné i Freixes, que va morir el passat 14 de maig a l'edat de 85 anys.

El punt de trobada dels participants serà a la placeta del Terrall de les Borges entre les 9 i les 10 hores, estona durant la qual podran gaudir d'un esmorzar popular. A les 10 hores començarà la caminada, que sortirà en direcció a l'estació, mentre es podran veure diverses construccions de pedra seca. El recorregut seguirà pel despoblat de Castellots i arribarà a la Floresta, on es visitarà el pou de gel i el castell. Després es tornarà enrere i el trajecte, d'uns 10 quilòmetres, finalitzarà a l'ermita de la Font Vella, aproximadament a les 13 hores, segons l'organització. Al finalitzar la caminada hi haurà un sorteig d'obsequis.

Les inscripcions costen 5 euros (inclou assegurança, esmorzar i samarreta commemorativa) i es poden fer fins el divendres, 10 d'octubre, al Centre de Jardineria Terrall, al passeig del Terrall de les Borges Blanques.

Giné, a la dreta amb gorra blanca, en una de les moltes esxcursions en què participava (foto: Fulleda peti qui peti).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa