Notícies

  Dimarts, 7 d'octubre de 2014

Toni Albà porta la seva 'Audiència i-real' al Vilosell

La funció tindrà lloc el diumenge, 12 d'octubre, a les 18 hores, a la Sala del municipi

El proper diumenge, 12 d'octubre, la Sala del Vilosell acollirà la representació teatral 'Audiència I-real', de l'actor Toni Albà. La funció tindrà lloc a les 18 hores i les entrades anticipades costen 12 euros. El mateix dia es podran comprar a taquilla per 15 euros.

En aquest espectacle, el rei espanyol Joan Carlos I, parodiat per Toni Albà, s'enfronta amb un seguit de situacions ben curioses durant una hora i mitja, aproximadament. El conegut actor vilanoví adverteix en la presentació de l'obra que qualsevol semblança amb la realitat és, evidentment, pura coincidència. L'obra, que ja fa mesos que es representa, ha estat actualitzada.

Toni Albà va néixer l'any 1961 a Vilanova i la Geltrú (Garraf). La seva llarga trajectòria professional es va iniciar a finals dels anys setanta i s'ha desenvolupat al teatre, el cinema i la televisió. En els darrers anys, les seves imitacions als programes televisius 'Polònia' i 'Crackòvia' han aconseguit una gran popularitat.

L'espectacle 'Audiència i-Real' s'ha representat amb èxit a Barcelona, Balears, País Valencià, Madrid i a moltes poblacions del principat català.

L'espectacle de Toni Albà garanteix una bona estona de rialles.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa