Notícies

  Dilluns, 20 d'octubre de 2014

Organització i assistents destaquen l'èxit rotund de la primera edició de la Firra de les Borges

Sembla que el certamen dedicat a la cervesa artesana tindrà continuïtat l'any que ve

La primera edició de la Firra, la fira de la cervesa artesana, que s'ha celebrat aquest passat dissabte, 18 d'octubre, al Terrall de les Borges Blanques, ha congregat més d'un miler d'assistents, segons la cerveseria O'Brothers i l'Ajuntament de les Borges, els organitzadors. Aquest certamen, que ha sorgit per la iniciativa i la col·laboració d'un grup de joves de la comarca, ha reunit nou parades d'elaboradors que han ofert una trentena de cerveses de diferents tipus, i dos tallers d'elaboració de cervesa artesana, a més d'un dinar popular. Al llarg de tot el dissabte, a més, s'hi han dut a terme cinc actuacions musicals en directe i altres espectacles.

El regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats de l'Ajuntament de les Borges, Jordi Ribalta, ha destacat "el civisme de tots els participants, la bona valoració del certamen per part dels assistents i la bona organització que ha tingut la Firra", que ha comptat amb més del 90% d' elaboradors de les comarques lleidatanes. Els organitzadors també han manifestat que esperen que l'experiència animi a la gent de les Garrigues a elaborar cerveses artesanes, ja que "tot i que al territori lleidatà n'hi ha molts que ja ho estan fent, aquesta comarca encara no en té cap que n'elabori". A més, els organitzadors també manifesten la voluntat de celebrar una nova edició de la Firra.

La bona acollida per part del públic va provocar que diversos elaboradors es quedessin sense existències abans del tancament del certamen, que va haver d'allargar-se una bona estona respecte l'horari previst inicialment.

El dinar popular va comptar amb unes 150 persones (foto: Firra).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa