Notícies

  Dijous, 23 d'octubre de 2014

Acord de cooperació en promoció turística entre les Borges i Andorra la Vella

Se signarà el proper dissabte, en el marc de la 36a Fira d'Andorra la Vella

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha anunciat aquest matí que el proper dissabte, en el marc de la 36a Fira d'Andorra la Vella, l'alcalde Enric Mir i el Cònsol major de la capital pirenaica Maria Rosa Ferrer signaran un conveni de col·laboració per a la promoció turística institucional que, entre d'altres, inclou la cessió mútua d'espais en els certàmens firals més destacats. A més, la delegació garriguenca també hi durà a terme la primera presentació de la 52a Fira de l'Oli i les Garrigues, dels nous paquets turístics per visitar les Borges i la comarca i un tast dels productes de la terra. A més, les agències de viatges i els mitjans de comunicació que hi assisteixin optaran a endur-se un dels 10 paquets que l'organització sortejarà entre ells, per permetre'ls viure en primera persona la nova experiència.

A l'acte, a més de les principals autoritats andorranes, també està previst que hi assisteixin el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro; el regidor de les Borges i vicepresident primer del Consell, Francesc Mir; i el regidor de Promoció Econòmica de les Borges, Jordi Ribalta; entre d'altres tècnics i representants locals i comarcals.

Jordi Ribalta ha manifestat la seva "satisfacció per aquest acord que ens permet internacionalitzar l'oli, la comarca i el conjunt d'actius que podem oferir al món, precisament els objectius als que anirà dedicada la 52a Fira de l'Oli, que celebrarem els propers 16, 17 i 18 de gener de 2015 a les Borges Blanques".

Presentació de la passada edició de la Fira de l’Oli a Andorra la Vella (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa