Notícies

  Dijous, 23 d'octubre de 2014

L'Oficina Jove de les Garrigues organitza un curs per obtenir el certificat ACTIC

Tindrà lloc diversos dies de novembre. Les inscripcions es poden fer a la mateixa oficina

L'Oficina Jove de les Garrigues, ubicada al Casal Marino de les Borges, al carrer Avemaria, 14, ha organitzat un curs per obtenir el certificat ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació). L'ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d'aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.

El curs organitzat per l'Oficina Jove de les Garrigues tindrà lloc els dies 4, 6, 11, 13, 18 i 20 de novembre de les 20 a les 22 hores i les inscripcions es poden fer a la mateixa oficina. El preu és de 20 euros i també inclou l'examen.

Un curs de manipulació d'aliments a l'Oficina Jove.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa