Notícies

  Dijous, 23 d'octubre de 2014

Laia Safont, nova regidora de la CUP a l'Ajuntament de les Borges Blanques

Jurarà el càrrec per imperatiu legal en el proper ple extraordinari del 30 d'octubre

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de les Borges Blanques ja té nou regidor al consistori de la capital de les Garrigues. Es tracta de Laia Safont, una jove borgenca de 32 anys que en les eleccions municipals del 2011 ocupava la segona posició a la llista electoral que hi va concórrer, per darrere de Gerard Cabezuelo.

Cabezuelo va ocupar el càrrer de regidor de la CUP a l'Ajuntament de les Borges fins el febrer de 2014, quan va abandonar la militància del partit. Tot i això, va continuar com a regidor no adscrit fins el passat mes de setembre, quan va signar la seva renúncia a l'acta de regidor per cedir-la a la formació política.

Després que s'hagin efectual els tràmits administratius pertinents de renúncia de l'anterior regidor, Safont prendrà possessió del càrrec en el proper ple extraordinari de l'Ajuntament de les Borges Blanques, que se celebrarà el dijous, 30 d'octubre, i en què jurarà"per imperatiu legal i demanant avançar cap a la reunificació dels Països Catalans".

Safont ha explicat que, com a regidora "representarà la veu dels votants de la CUP a l'Ajuntament" i que la formació política afronta aquesta etapa "amb moltes ganes i il·lusió per fer coses tant per al poble com per al país".

Laia Safont, la nova regidora de la CUP a l'Ajuntament de les Borges (foto: CUP).
Safont juararà el càrrec per imperatiu legal (foto: CUP).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa