Notícies

  Divendres, 24 d'octubre de 2014

Anuncien que properament es farà la licitació de la rotonda de Margalef, a la N-240

La subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso,ho ha comunicat a l'alcalde de Juneda, Antoni Villas

La subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, ha rebut avui l'alcalde de Juneda, Antoni Villas, arran de l'estat del projecte de construcció de rotondes a la carretera N-240.

En aquest sentit, la Subdelegada ha informat l'alcalde que "la rotonda de Margalef, autoritzada l'abril de 2013, es troba pendent de licitació per part del Ministeri i que les previsions apunten que es licitarà en breu". Inma Manso ha recordat que Foment ja té prevista una inversió de 980.000 euros per a la seva construcció en el km 79 de la carretera N-240,  a la cruïlla de la N-240 amb la LV-7022 en direcció a Puigverd de Lleida i la carretera que va a Torregrossa.

Manso també ha comunicat a l'alcalde de Juneda, en relació a la resta de rotondes previstes inicialment pel Ministeri, que "no és un projecte abandonat per Foment però resten a l'espera de dotació pressupostària".

La subdelegada va informar l'abril de 2013 que el Ministeri de Foment havia autoritzat la construcció de la rotonda de Margalef després de fer arribar al Ministeri les iniciatives plantejades pels alcaldes de la zona (Juneda, les Borges Blanques, Torregrossa, Vinaixa, Artesa de Lleida i Puigverd de Lleida) en les diverses reunions mantingudes a la Subdelegació.

Foment va autoritzar també, com a mesura preventiva fins que s'executés el projecte de la rotonda, la instal·lació de quatre semàfors intermitents a la N-240, entre els punts quilomètrics 72,4 i 75 amb l'objectiu de prevenir i avisar als conductors de la proximitat d'un creuament perillós. Els semàfors, que es van instal·lar al juny de 2013 amb un cost de 5.000 euros,  són intermitents i amb tecnologia solar per garantir-ne el funcionament les 24 hores del dia.

La trobada entre Villas i Manso (foto: Subdelegació del govern espanyol).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa