Notícies

  Dimecres, 29 d'octubre de 2014

Bon balanç anual de l'actuació de la Policia Local de les Borges

Han disminuït les sancions per mal estacionament i els cotxes que no duen la documentació en regla

La Policia Local de les Borges va presentar ahir al matí el balanç de les seves actuacions durant el darrer any, que reflecteixen una  disminució de les sancions a vehicles per mal estacionament,  de cotxes sense la documentació en regla i de les faltes contra el patrimoni. La regidora de Governació, Núria Palau, ha felicitat als agents "ja que l'augment de la presència policial a la via pública, les patrulles mixtes amb els Mossos i la progressiva professionalització dels agents locals estan començant a donar els fruits desitjats".

El balanç també inclou les atencions telefòniques efectuades, que han suposat una mitjana d'una trucada atesa cada hora, tenint en compte que funcionen les 24 hores del dia. A més, hi ha les atencions presencials, que suposa assistir, acompanyar o atendre una visita cada 3 hores. La resta del temps s'ocupa en serveis planificats com punts de control estàtic, rondes a peu pel municipi, comprovació i contestació d'instàncies presentades a l'Ajuntament i col·laboració amb altres cossos d'emergència com el cos dels Mossos d'Esquadra, Sanitaris, Bombers o Agents Rurals.

Al seu torn, el Caporal en cap de la Policia Local, Alfons López, ha destacat que "els darrers anys s'ha fet una forta pedagogia entre la població per conscienciar-los sobre la necessitat de complir les normes i ara els resultats es comencen a notar". El responsable de la Policia Municipal també ha volgut fer èmfasi en que "l'augment de la presència en l'àmbit rural ha provocat una disminució dels abocaments incontrolats, de les obres il·legals i ha millorat la col·laboració amb els caçadors, especialment a l'hora d'identificar persones i vehicles sense autorització".

El caporal, un agent i la regidora analitzant les dades presentades ahir (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa