Notícies

  Dijous, 30 d'octubre de 2014

El programa 'Créixer en família', que es du a terme a les Borges, orienta els pares i mares en l'educació dels seus fills

Consta de sis sessions que es faran cada dilluns fins el 24 de novembre

L'Ajuntament de les Borges Blanques està duent a terme el cicle de tallers 'Créixer en família', en què, durant sis sessions, els pares i mares amb fills i filles de 6 a 12 anys reflexionen i intercanvien experiències sobre l'educació dels infants, guiats per un professional expert que els orienta, reforça i dóna eines per exercir la seva paternitat de manera positiva. En les sessions, d'entre una hora i mitja i dues de durada, s'hi tracten temàtiques com l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn o el paper educatiu de l'escola, entre d'altres. El programa no té cap cost per a les famílies, ja que està desenvolupat i finançat per la Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, amb col·laboració municipal.

La regidora de Benestar Social i Família, Pilar Chimenos, ha destacat que "aquest és un programa amb molt interès per als pares i mares, ja que aporta experiències i solucions als diferents reptes que avui han d'afrontar les famílies a l'hora de conviure i educar els fills". Les sessions es realitzen cada dilluns a la Casa de la Cultura de les Borges, entre les 21:00 i les 22:30 hores, i està previst que finalitzin el proper 24 de novembre. A més, el programa ofereix a tots els participants una web on trobar-hi un espai de suport en línia, amb recursos per aplicar en l'educació dels fills i filles.

La passada sessió del programa (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa