Notícies

  Divendres, 31 d'octubre de 2014

Inspeccionen una fuita de gas ciutat al carrer Santa Justina de les Borges

Sembla que l'escapament ha pogut ser provocat, segons les primeres hipòtesis de la Policia Local de les Borges

Aquest matí, al voltant de les nou, agents de la Policia Local de les Borges Blanques, han rebut un avís d'un veí del carrer Santa Justina de la localitat, que sentia una forta pudor de gas. Els agents s'han desplaçat al lloc, han tallat el carrer i han activat una patrulla de bombers per preservar la seguretat dels veïns i de l'immoble. Durant la inspecció, en què també han participat els tècnics de l'empresa subministradora de gas, i segons les primeres hipòtesis que ha facilitat la Policia Local a aquest mitjà, sembla que la fuita pot haver estat provocada, a falta de la confirmació de l'informe tècnic.

Quan els tècnics i bomers han pujat a la teulada de l'edifici, entre els números 20 i 22 de l'esmentat carrer, han trobat una canonada de gas tallada, fet que concorda amb el testimoni de veïns dels edificis propers, que ahir a mitja tarda van veure una persona per la teulada on han trobat l'escapament de gas.

Cap a un quart d'onze del matí, Policia Local i bombers han acabat el seu servei i han deixat els tècnics de gas treballant al lloc que, com a mesura de seguretat, han tancat el pas del gas i procediran a arreglar la canonada. La Policia Local informa que aquest incident no comporta cap tipus de perill per als veïns ni per als edificis propers.

Policia Local i bombers inspeccionant l'edifici (foto: R. Garsaball).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa