Notícies

  Dijous, 6 de novembre de 2014

Premien amb llibres i material escolar els joves lectors participants a la Bibliocursa de les Borges

L'activitat, organitzada per la Biblioteca Marquès d'Olivart, ha arribat enguany a la 12a edició

Per celebrar la finalització de la 12a Bibliocursa, organitzada per la biblioteca comarcal Marquès d'Olivart, tots els alumnes de 3er a 6è de Primària que hagin llegit tretze llibres del catàleg que se'ls va proposar a finals de maig, rebran aquest proper divendres a la tarda, a la biblioteca, una motxilla plena de llibres i material escolar. A més, també hi haurà regals per als millors resums dels llibres llegits i un sorteig entre tots els participants amb entrades per a tota la família a espais culturals i lúdics de les Borges. Prèviament, a l'inici de l'acte, hi haurà una xerrada col·loqui amb la coordinadora de la Revista dels Súpers, Cecília Lorenzo, que explicarà com es fa la publicació.

L'objectiu d'aquesta arrelada activitat anual és, segons explica l'alcalde Enric Mir, "incentivar els joves a la lectura, per despertar la seva imaginació i desenvolupament personal a través d'històries divertides i adequades a la seva edat".

La Bibliocursa és una activitat organitzada per la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges, amb el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català i la Central de Biblioteques de Lleida, per a la promoció de la lectura entre els més petits.

l’acte final de la darrera Bibliocursa (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa