Notícies

  Dijous, 6 de novembre de 2014

Aquest dissabte es durà a terme la 15a edició del mercat d'intercanvi i compra-venda de productes de segona mà a les Borges

El mercat té lloc el primer dissabte de cada mes al carrer Nou de la capital de les Garrigues

El proper dissabte, 8 de novembre, tindrà lloc la 15a edició edició del mercat d'intercanvi i compra-venda de productes de segona mà al carrer Nou de les Borges Blanques. La regidoria de Promoció econòmica, Comerç, Fires i Mercats de les Borges organitza aquest mercat amb l'objectiu "d'acostar-nos a les necessitats actuals de moltes famílies i, a la vegada, poder dinamitrzar el comerç de la ciutat".

Tot i que aquesta iniciativa va començar a celebrar-se l'últim dissabte de cada mes, actualment té lloc el matí de cada primer dissabte de mes. Hi pot participar qualsevol particular que tingui objectes que desitgi intercanviar o vendre com a productes de segona mà, sempre que siguin productes tipificats en el reglament, com ara joguines, llibres, estris per la casa o roba.

L'Ajuntament de les Borges facilita les taules per exhibir els productes, mentre que el sol·licitant s'haurà de fer càrrec del guarniment de la mateixa.

Imatge del mercat dels dimarts al carrer Nou (foto: Arxiu)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa