Notícies

  Dimarts, 11 de novembre de 2014

Munten una taula informativa per conscienciar sobre la diabetis a les Borges

En motiu del Dia Mundial de la Diabetis, que se celebra el 14 de novembre

L'Associació de Diabètics de Lleida i la Subdelegació de Diabètics de les Borges Blanques, amb la col·laboració de l'Ajuntament ha organitzat una taula informativa davant del Centre Cívic, aprofitant la nombrosa presència de públic en motiu de la celebració del mercat setmanal, on s'han realitzat controls de glucosa i de tensió arterial, a més d'oferir-hi diferents productes específics per a diabètics. L'activitat s'emmarca dins de la commemoració del Dia Mundial de la Diabetis, previst per al proper divendres 14 de novembre de 2014, i es complementarà amb una xerrada sobre el bon ús dels medicaments, a càrrec del Col·legi de Farmacèutics de Lleida, el dijous dia 13 de novembre a les 17:00 h, al Centre Cívic de les Borges Blanques.

La regidora de Benestar i Salut, Pilar Chimenos, ha volgut "agrair el suport de l'Associació de Diabètics que un any més ens ajuda a conscienciar la població per prevenir malalties i ajudar-nos a mantenir una vida saludable".

La Subdelegació de Diabètics de les Borges Blanques, ubicada a la primera planta del Centre Cívic de la capital de les Garrigues, atén a qui ho desitgi a la seva seu cada dimarts, de 10 a les 12:30 h. i de les 16:30 a les 18:30 h.

S'hi han fet controls de la tensió arterial i de glucosa (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa