Notícies

  Dijous, 13 de novembre de 2014

Arrangen la meitat pendent del carrer del Pi de les Borges

S'ha netejat i anivellat la zona

L'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, acompanyat pel regidor d'Urbanisme, Francesc Mir, visitaven ahir al matí la finalització de les obres d'arranjament que s'han dut a terme aquests dies en la meitat esquerra del carrer del Pi, que quedava sense urbanitzar, ja que està inclosa en un Pla Parcial urbanístic pendent de desenvolupar. Els treballs, desenvolupats per una empresa local i finançats per l'Ajuntament de les Borges Blanques, han consistit en la neteja de la zona i la compensació del desnivell que existia, omplint-lo de graves compactades amb materials reciclats, per ampliar el ferm per on circulen els vehicles.

D'aquesta manera el consistori actua per resoldre les principals mancances urbanístiques d'aquell entorn, que limita amb un conjunt de finques rústiques, dignificant la zona on hi ha nombrosos habitatges de nova construcció.

Mir ha valorat l'actuació com a necessària "ja que amb l'aturada de les noves construccions arran de la crisi, els veïns es queixaven de com quedava aquella zona pendent de desenvolupar". A més, Mir ha reblat que "és un dels passos habituals per anar a l'INS Josep Vallverdú, dels veïns del barri de la Serreta i, sobretot, dels de la zona residencial pròxima al Parc del Terrall".

Els responsables municipals van visitar les obres (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa