Notícies

  Divendres, 14 de novembre de 2014

El Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu visitarà un any més les Borges Blanques

Serà el proper diumenge i comptarà amb la baríton Beatriz Gimeno i l'organista Esther Ciudad

El proper diumenge, 16 de novembre, arriba a les Borges Blanques la setzena edició del Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu, a les 12:15 hores, a l'església parroquial de la capital de les Garrigues. El concert, que tindrà entrada lliure, comptarà amb la baríton Beatriz Gimeno i l'organista Esther Ciudad, que interpretaran un repertori d'onze peces de compositors consagrats com Vivaldi, Bach, Mendelsshon, Mozart i Granados, entre d'altres, i està previst que finalitzi amb el popular Cant dels ocells.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de les Borges, Francesc Macià, ha destacat que "fa onze anys que aquest festival promogut per l'Associació d'Amics de l'Orgue de les comarques de Lleida passa per les Borges".

En aquesta edició hi participen intèrprets de procedència diversa (de diferents llocs dels Països Catalans i també de Castella-Lleó, l'Aragó, Navarra i Itàlia) amb recitals repartits entre els mesos de setembre al desembre de 2014, als municipis de  la Seu d'Urgell, la Pobla de Segur, Puigcerdà, Talarn i Tremp. També es podrà escoltar el festival a les Borges Blanques, Cervera, Lleida, Queralbs-Santuari de Núria, Riner-Santuari del Miracle, Sant Llorenç de Morunys, Tàrrega, Torres de Segre i Verdú. Compta amb la col·laboració de les Joventuts Musicals de la Cerdanya, de la Diputació de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa