Notícies

  Dilluns, 17 de novembre de 2014

La cintura de la Paula, conjunt de pop amb 3 membres garriguencs, es presenta amb 'Creixem'

El videoclip d'aquesta cançó ha estat rodat a les Borges i rodalies per Jordi Arnau Espuga

El passat 6 de novembre us presentàvem, a través de les xarxes socials, 'Creixem' el primer senzill i el videoclip del conjunt La cintura de la Paula. Aquest quartet, creat aquest mateix 2014 i format per tres joves de les Borges Blanques i una badalonina, cultiva el pop alternatiu i, segons ells mateixos expliquen "vam adonar-nos que és un gènere poc habitual en els grups del territori". Indiquen, a més, que alguns dels grups que els influeixen són Fun i Els amics de les arts.

Pel que fa a 'Creixem', la lletra de la qual parla d'una relació d'amor entre dos joves que no acabarà de rutllar (i que al videoclip són Adrià Garcia -baixista del grup- i Laia Solé), la va composar Gerard Català, teclista i percussionista, i els demés components van contribuir-hi amb idees per donar-li el resultat final. El videoclip va ser rodat a Borges Blanques i els rodalies pel borgenc Jordi Arnau Espuga i interpretat, com ja s'ha dit, per la borgenca Laia Solé. Durant les primeres 24 hores que va estar disponible va registrar més de 1000 visites.

De cara a projectes futurs, La cintura de la Paula ja està treballant en una segona cançó i anuncien que "potser de cara a la primavera ens animem a buscar més músics per tal de poder fer concerts".

Components del grup

  • Adrià Garcia (les Borges Blanques): guitarres, havia format part dels grups Level i Moreover.
  • Jordi Domènech (les Borges Blanques): veus, baix i sintetitzador, creador del Projecte Atzucac.
  • Gerard Català (els Omellons): teclats i percussió, havia estat amb Level, Moreover i el Grup de Percussió de les Garrigues.
  • Agnès Ruiz (Badalona): veus, és violista a la JONC i estudiant de superior de viola a l'ESMUC.
El grup compta amb tres garriguencs i una badalonina.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa