Notícies

  Dimecres, 19 de novembre de 2014

Miquel Àngel Estradé presenta a les Borges la seva primera novel·la, 'L'home impassible'

L'acte tindrà lloc el proper 27 de novembre, a la Casa de la Cultura de la capital de les Garrigues

El dijous, 27 de novembre, a les 20 hores, l'Espai Macià de les Borges Blanques acollirà la presentació del llibre L'home impassible, de borgenc Miquel Àngel Estradé i Palau. L'obra està ambientada en els mesos de setembre i octubre del 1936, i comença amb una empresària catalana que ha fugit a la Gran Bretanya després que a Catalunya li han mort el germà, que era capellà, i li han segrestat el marit. "Ella, que està acostumada a tornar-s'hi, demana ajuda a un irlandès que coneix per matar els assassins del seu germà i segurament del seu marit", explica Estradé. La petició acaba amb dos expistolers de l'IRA a Catalunya, que es troben una revolució en marxa "i una societat que desconeixien completament".

Estradé és escriptor de les Borges Blanques, població de la qual ha estat alcalde per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), i actualment és jurista del Departament de Justícia de la Generalitat, després d'haver estat, també, diputat al Parlament de Catalunya.
És autor de diversos assajos polítics, però aquesta és la seva primera novel·la, amb què ha guanyat el guardó del Premi Gregal aquest mateix any.

La presentació està organitzada per Editorial Gregal i per l'Espai Macià de les Borges i l'entrada és gratuïta. En l'acte hi intervindran, a més de l'autor, Hortènsia Mònico, filòloga borgenca, i Jordi Albertí, editor. També hi haurà petits moments musicals i se servirà un refrigeri.

Estradé, autor de 'L'home impassible' (foto: ERC).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa