Notícies

  Dijous, 8 de gener de 2015

Pepet i Marieta, La Gossa Sorda i Dj. Uzbeke, a la segona edició del 'Concert de l'Oli' de les Borges

L'espectacle tindrà lloc el dissabte, 17 de gener, a partir de les 00 hores

Després que l'any passat, la Comissió de Festes de les Borges Blanques reprengués la inciciativa de dur a terme una activitat pel jovent la nit del dissabte de la Fira de l'Oli, que van batejar amb el nom de Concert de l'Oli, enguany n'han preparat la segona edició. 

Si l'any anterior els protagonistes del concert van ser Els Catarres, la Terrasseta de Preixens i Dj. Uzbeke, enguany la gresca anirà a càrrec de Pepet i Marieta, la Gossa Sorda i també Dj. Uzbeke, que repetirà. El concert començarà a les 12 de la nit del dissabte i tindrà lloc a una carpa climatitzada instal·lada a la plaça Europa. Les entrades es podran adquirir mitja hora abans que començi la festa a la mateixa carpa i tindran un cost de 6 euros.

L'organització recorda que està prohibit fumar al recinte i que no s'hi podrà accedir amb begudes de l'exterior. Amés, l'aforament és limitat. El primer conjunt que pujarà a l'escenari seran per als de la Sénia, Pepet i Marieta, seguits de la Gossa Sorda i d'Albert Uzbeke. L'Ajuntament de les Borges Blanques i el Patronat Fira de les Garrigues col·laboren en l'organització de l'acte.

Pepet i Marieta, conjunt que ha fet la cançó de l'estiu de tv3, al 'Concert de l'Oli' (foto: tresdeu.com).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa