El pregó de l'Ajuntament

  Divendres, 29 de maig de 2020

Pregó municipal de divendres, 29 de maig del 2020

  • El Consell Comarcal ha obert el termini per sol·licitar els ajuts individuals de menjador per al proper curs. El termini finalitza el 22 de juny i és obligatori fer tots els tràmits al Consell, on ja es poden recollir les bases i el model, que també podeu trobar al seu web. És imprecindible trucar per demanar cita prèvia al telèfon 973142658.
  • El proper diumenge, 7 de juny, 29è Concurs de Paelles. S'hi pots participar de dues maneres: queda't a casa i fes la teva paella, sol o en petit grup, o encomana la teva racció de paella a domicili (preu: 5 euros). Les comandes aniran per ordre d'inscripció al telèfon 973142850 o al correu cultura(ELIMINAR)@lesborgesblanques.cat fins al 2 de juny. També es farà un vermut als balcons de 12 a 13 hores. Podeu participar al concurs de fotografia fent fotografies d'aquest dia i compartir-les al Facebook i Instagram etiquetant @ajborgesblanques amb premis a les tres millors fotos de 150, 100 i 50 euros per compres al petit comerç. Organitza els Amics del Terrall.
  • S'ha penjat la bandera amb un crespó negre a l'Ajuntament en memòria de totes les víctimes del Covid-19.
  • Tot i que només és obligatori l'ús de mascaretes en aquelles situacions en què no es pot garantir el distanciament obligatori entre persones, es recomana als veïns que en facin ús sempre, tant en establiments tancats com en la via pública per evitar possibles contagis. Siguem responsables.
  • Es demana als veïns propietaris de solars que els netegin de males herbes per tal d'evitar riscos d'incendi i altres perills a l'estiu.
  • Es demana als veïns que les restes de poda i matèria vegetal que es dipositen dins els contenidors grans ubicats a l'Avinguda President Tarradellas, Avinguda Francesc Macià, Joan Maragall, Pica d'Estats i Mestra Dolors Iglesias, no es dipositin amb les bosses de plàstic. Les restes s'han d'abocar i endur-se la bossa. 
  • Properament, es publicarà el plec de clàusules administratives per a la contractació de la gestió del servei del Restaurant la Llena de la Pobla de Cérvoles. S'ofereix restaurant amb possibilitat de vivenda. Qui vulgui apuntar-se que ho digui al correu de l'Ajuntament ajuntament(ELIMINAR)@poblacervoles.cat o al telèfon 973175152.

 

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa