El pregó de l'Ajuntament

  Dilluns, 1 de juny de 2020

Pregó municipal de dilluns, 1 de juny del 2020

 

  • Totes els establiments obligats a tancar a causa de l'estat d'emergència estan exempts del pagament de la taxa de recollida de la brossa comercial durant el període de tancament de l'activitat. Ho podeu sol·licitar a l'Ajuntament fins el 30 de juny.
  • Divendres passat es va perdre una arracada, qui l'hagi trobada, que la porti a l'Ajuntament. Es gratificarà.
  • El Consell Comarcal ha obert el termini per sol·licitar els ajuts individuals de menjador per al proper curs. El termini finalitza el 22 de juny i és obligatori fer tots els tràmits al Consell, on ja es poden recollir les bases i el model, que també podeu trobar al seu web. És imprecindible trucar per demanar cita prèvia al telèfon 973142658.
  • El proper diumenge, 7 de juny, 29è Concurs de Paelles. S'hi pots participar de dues maneres: queda't a casa i fes la teva paella, sol o en petit grup, o encomana la teva racció de paella a domicili (preu: 5 euros). Les comandes aniran per ordre d'inscripció al telèfon 973142850 o al correu cultura(ELIMINAR)@lesborgesblanques.cat fins al 2 de juny. També es farà un vermut als balcons de 12 a 13 hores. Podeu participar al concurs de fotografia fent fotografies d'aquest dia i compartir-les al Facebook i Instagram etiquetant @ajborgesblanques amb premis a les tres millors fotos de 150, 100 i 50 euros per compres al petit comerç. Organitza els Amics del Terrall.
  • Tot i que només és obligatori l'ús de mascaretes en aquelles situacions en què no es pot garantir el distanciament obligatori entre persones, es recomana als veïns que en facin ús sempre, tant en establiments tancats com en la via pública per evitar possibles contagis. Siguem responsables.
  • Es demana als veïns propietaris de solars que els netegin de males herbes per tal d'evitar riscos d'incendi i altres perills a l'estiu.
  • Es demana als veïns que les restes de poda i matèria vegetal que es dipositen dins els contenidors grans ubicats a l'Avinguda President Tarradellas, Avinguda Francesc Macià, Joan Maragall, Pica d'Estats i Mestra Dolors Iglesias, no es dipositin amb les bosses de plàstic. Les restes s'han d'abocar i endur-se la bossa.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa