El pregó de l'Ajuntament

  Dimarts, 16 de juny de 2020

Pregó municipal de dimarts, 16 de juny del 2020

  • El proper diumenge, 21 de juny, se celebra el Dia universal de la Sardana, a les 20 hores, al pati de les escoles Joan XXIII. L'entrada serà pel carrer Bellavista amb aforament limitat. L'entrada serà gratuïta.
  • Subvencions d'autoocupació de garantia juvenil. Sol·licituds fins el 15 de desembre. Subvencions de fins a 10.000 euros per a cada jove beneficiari de garantia juvenil que es doni d'alta com a autònom durant 12 mesos seguits. Més informació al Consell Comarcal i a l'Oficina Jove.
  • L'Escola de Futol de les Garrigues informa que té el període d'inscripcions obertes. Els nens i nenes, nascuts entre el 2002 i el 2017, que els hi agradi el fubtol tenen l'ocasió de forma part de l'escola de la comarca amb més de 30 anys d'experiència. Equips de fubtol 7, fubtol 11 i futbol femení. Informeu-vos al telèfon 636228481 o al correu coordinador(ELIMINAR)@eflesgarrigues.com.
  • La Lleteria de Talma ofereix un nou producte: la llet fresca desnatada. La podeu trobar a la cooperativa Borgesnca i cooperativa Sant Isidre.
  • Lo centre English World obre el període de matriculació per al proper curs. Es poden fer presencialment al carrer Roger de Llúria, 27, de 10 a 13 hores, fins el 22 de juny, o per correu electrònic a info@locentre.com.
  • Tots els establiments obligats a tancar a causa de l'estat d'emergència estan exempts del pagament de la taxa de recollida de la brossa comercial durant el període de tancament de l'activitat. Ho podeu sol·licitar a l'Ajuntament fins el 30 de juny.
  • El Consell Comarcal ha obert el termini per sol·licitar els ajuts individuals de menjador per al proper curs. El termini finalitza el 22 de juny i és obligatori fer tots els tràmits al Consell, on ja es poden recollir les bases i el model, que també podeu trobar al seu web. És imprecindible trucar per demanar cita prèvia al telèfon 973142658.
  • Tot i que només és obligatori l'ús de mascaretes en aquelles situacions en què no es pot garantir el distanciament obligatori entre persones, es recomana als veïns que en facin ús sempre, tant en establiments tancats com en la via pública per evitar possibles contagis. Siguem responsables.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa