El pregó de l'Ajuntament

  Divendres, 19 de juny de 2020

Pregó municipal de divendres, 19 de juny del 2020

 • Es comunica als veïns que el mercat de demà dissabte i dimarts ja es faran amb normalitat amb les mesures necessàries establertes.
 • Aquest diumenge, 21 de juny, a les 17 hores, a l'església parroquial, es farà una missa funeral en record de Maria Carme Tomàs Giné, vídua de Josep Maria Arqués, que va morir a Andorra el passat 24 de març.
 • Fins el 17 de juliol es poden presentar a l'Ajuntament les sol·licituds per a la designació de jutge de pau i substitut.
 • Consulta popular sobre les piscines: Es comunica als veïns que s'ha instal·lat un tótem als baixos de l'Ajuntament. Podeu votar fins dilluns, 22 de juny, a les 12 hores. Només poden votar els majors de 16 anys. 
 • S'ha posat en marxa la borsa de treball per la campanya agrària 2020. Tant els pagesos interessats en contractar gent per a treballar, com la gent interessada en treballar a la fruita es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal al telèfon 973142658 de 8 a 15 hores. 
 • El proper diumenge, 21 de juny, se celebra el Dia universal de la Sardana, a les 20 hores, al pati de les escoles Joan XXIII. L'entrada serà pel carrer Bellavista amb aforament limitat. L'entrada serà gratuïta.
 • Subvencions d'autoocupació de garantia juvenil. Sol·licituds fins el 15 de desembre. Subvencions de fins a 10.000 euros per a cada jove beneficiari de garantia juvenil que es doni d'alta com a autònom durant 12 mesos seguits. Més informació al Consell Comarcal i a l'Oficina Jove.
 • Neix el projecte Mengem Garrigues, una plataforma on-line de venda de productes agroalimentaris de la comarca amb un sistema de centralització de comandes i distribució a les Garrigues, el Pla d'Urgell i el Segrià de forma quinzenal. Pots escollir entre més de 100 productes a www.mengemgarrigues.cat
 • L'Escola de Futol de les Garrigues informa que té el període d'inscripcions obertes. Els nens i nenes, nascuts entre el 2002 i el 2017, que els hi agradi el fubtol tenen l'ocasió de forma part de l'escola de la comarca amb més de 30 anys d'experiència. Equips de fubtol 7, fubtol 11 i futbol femení. Informeu-vos al telèfon 636228481 o al correu coordinador(ELIMINAR)@eflesgarrigues.com.
 • La Lleteria de Talma ofereix un nou producte: la llet fresca desnatada. La podeu trobar a la cooperativa Borgesnca i cooperativa Sant Isidre.
 • Lo centre English World obre el període de matriculació per al proper curs. Es poden fer presencialment al carrer Roger de Llúria, 27, de 10 a 13 hores, fins el 22 de juny, o per correu electrònic a info@locentre.com.
 • Tots els establiments obligats a tancar a causa de l'estat d'emergència estan exempts del pagament de la taxa de recollida de la brossa comercial durant el període de tancament de l'activitat. Ho podeu sol·licitar a l'Ajuntament fins el 30 de juny.
 • El Consell Comarcal ha obert el termini per sol·licitar els ajuts individuals de menjador per al proper curs. El termini finalitza el 22 de juny i és obligatori fer tots els tràmits al Consell, on ja es poden recollir les bases i el model, que també podeu trobar al seu web. És imprecindible trucar per demanar cita prèvia al telèfon 973142658.
 • Tot i que només és obligatori l'ús de mascaretes en aquelles situacions en què no es pot garantir el distanciament obligatori entre persones, es recomana als veïns que en facin ús sempre, tant en establiments tancats com en la via pública per evitar possibles contagis. Siguem responsables. 
 • Accent Social, entitat dedicada a atendre a persones en situació de dependència tant en domicilis particulars i en equipaments de gent gran ubicats en varis municipis del territori català, cerca d'urgència Auxiliar d'Infermeria amb titulació oficial sociosanitària finalitzada amb disponibilitat horària de dilluns a divendres 15h setmanals torn de matí, per cobrir servei estable al SAD del Vilosell. Imprescindible disposar de vehicle propi. Incorporació immediata. Els interessats/des poden enviar el currículum a epuigderrajols(ELIMINAR)@accent-social.cat o trucar al 636 289 822 (Ester). 

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa