El pregó de l'Ajuntament

  Dilluns, 20 de juliol de 2020

Pregó municipal de dilluns, 20 de juliol del 2020

  • L'Escola de Música de les Garrigues obre el període d'inscripció pel curs 2020/2021 per a alumnes a partir de P3 fins a adults. A causa de la situació actual no es poden assegurar places disponibles per a tots els cursos, així que, els interessats/des heu de fer arribar un correu electrònic a musica@garrigues.cat en el que heu de fer constar el nom, data de naixement de l'alumne interessat/da, telèfon de contacte i municipi en el que esteu empadronats i se us informarà si hi ha possibilitat de començar.
  • L'Escola de Futbol de les Garrigues informa que té el període d'inscripcions obertes. Els nens i nenes, nascuts entre el 2002 i el 2017, que els hi agradi el fubtol tenen l'ocasió de forma part de l'escola de la comarca amb més de 30 anys d'experiència. Equips de fubtol 7, fubtol 11 i futbol femení. Informeu-vos al telèfon 636228481 o al correu coordinador(ELIMINAR)@eflesgarrigues.com.
  • Els ajuts a treballdors autònoms i petites empreses de les Borges es poden sol·licitar fins el 22 de juliol. Podeu consultar les bases a la pàgina web de l'Ajuntament.
  • Ajuts als treballadors afectats per un ERO o ERTO: el termini per presentar les sol·licituds és de l'1 al 31 de juliol. Podeu consultar les bases a la pàgina web de l'Ajuntament.
  • S'ha posat en marxa la borsa de treball per la campanya agrària 2020. Tant els pagesos interessats en contractar gent per a treballar, com la gent interessada en treballar a la fruita es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal al telèfon 973142658 de 8 a 15 hores. 
  • Neix el projecte Mengem Garrigues, una plataforma on-line de venda de productes agroalimentaris de la comarca amb un sistema de centralització de comandes i distribució a les Garrigues, el Pla d'Urgell i el Segrià de forma quinzenal. Pots escollir entre més de 100 productes a www.mengemgarrigues.cat
  • Subvencions d'autoocupació de garantia juvenil. Sol·licituds fins el 15 de desembre. Subvencions de fins a 10.000 euros per a cada jove beneficiari de garantia juvenil que es doni d'alta com a autònom durant 12 mesos seguits. Més informació al Consell Comarcal i a l'Oficina Jove.

 

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa