El pregó de l'Ajuntament

  Dimecres, 14 d'octubre de 2020

Pregó municipal de dimecres, 14 d'octubre del 2020

  • Qui vulgui mascaretes infantils i d'adults de la Festa Major, pot passar per l'Ajuntament a recollir-les (preu: 4 euros). 
  • Ferros Pedrós necessita xòfer per magatzem de ferralla a Juneda. Interessats trucar al telèfon 973150526.
  • A causa de l'alt increment de casos de Covid-19, i amb coordinació amb l'àrea de Salut, queden tancats al públic fins a nova ordre tots els equipaments municipals destinats a activitats esportives i culturals, així com també els parcs infantils.
  • El dissabte, 17 d'octubre, al Pavelló de l'Oli es faran cribatges massius. L'enllaç per a fer la inscripciò prèvia és: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVBJYwwAx_y8yeF_rcpTnNk8sEgcXcBaFdKCYrV_E_UDHglA/viewform?fbclid=IwAR1t4Z5jOt5K1c_cdD14qbyyuA4HBFkF6yUw54Hq9OBFpODTfcNj5dgfwQ4. Tots els qui no pugueu accedir a l'enllaç podeu trucar al telèfon 682391215 i us faran la inscripció. Tindran prioritat les famílies amb fills i filles en edat escolar, les persones treballadores en activitats industrials i familiars de les persones usuàries i treballadores de la residència de la gent gran. En una segona fase, es durà a terme el cribatge a alumnes i professorat. Des del Departament de Salut informen que, de moment, els cribatges es faran durant un dia, però en cas d'haver-hi llista d'espera es durà a terme un segon cribatge l'endemà.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa