El pregó de l'Ajuntament

  Divendres, 18 de desembre de 2020

Pregó municipal de divendres, 18 de desembre del 2020

  • L'Ampa de la Llar d'Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques ja té a la venda les tires pel sorteig de la panera de Nadal, enguany, valorada en més de 800 euros. Part dels beneficis aniran destinats a La Marató de TV3. La podeu trobar exposada al Xocolatí i allà també podreu comprar tires a 2 euros. El sorteig serà el dia 28 de desembre. Amb la col·laboració de: La Bodega, Clàudia Merceria, El Xocolatí, Natàlia Ruiz Fotografia, Frisal, L'Heura, Singularment, Llibrerira Quaderns i Tot Informàtica.
  • La parròquia comunica que: l'horari de la Missa del Gall serà a les 20 hores; el dia de Nadal es farà missa a les 12 del migdia; el dia de Sant Esteve, a les 12 i a les 20 hores. El diumenge, 27, dia de la Sagrada Família, a les 12 hores, celebració de les noces d'argent i d'or. Els interessats en voler-ho celebrar conjuntament que ho notifiquin al telèfon 667625996. La resta de dies festius es faran les misses en horaris habituals.
  • Unió de Pagesos convoca, pel proper dilluns, 21 de desembre, marxes lentes amb tractors sortint de Térmens, Mollerussa i Juneda, en direcció a Lleida, on s'arribarà cap a les 10.30 hores.
  • El proper diumenge, a les 18.30 hores, a l'església parroquial, actuació del festival Orgues de Ponent i del Pirineu 2020 amb Núria Vila, soprano, i Hèctor París a l'orgue. L'entrada és gratuïta i es prendran totes les mesures sanitàries corresponents.
  • Demà, dissabte, Sardanadal al Pavelló de l'Oli, amb la cobla La Principal de la Bisbal: a les 12 hores, ballada/concert de sardanes; a les 18 hores, concert de tarda. Aforament limitat. Reserves a borgessardanista@gmail.com, a Tintoreria Trini, o per whatsapp al telèfon 620867383.
  • L'exposició 'Metamorfosi, cicle vital' de Núria Martí Vilamajó s'allarga fins el diumenge, 20 de desembre, a la Sala Arts25400 de l'Espai Macià.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa