El pregó de l'Ajuntament

  Dijous, 24 de desembre de 2020

Pregó municipal de dijous, 24 de desembre del 2020

  • L'Agrupació Pessebrista comunica que avui és l'últim dia per apuntar-vos al Talleret d'Art del carrer Nou per participar al concurs de pessebres.
  • L'Ampa de la Llar d'Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques ja té a la venda les tires pel sorteig de la panera de Nadal, enguany, valorada en més de 800 euros. Part dels beneficis aniran destinats a La Marató de TV3. La podeu trobar exposada al Xocolatí i allà també podreu comprar tires a 2 euros. El sorteig serà el dia 28 de desembre. Amb la col·laboració de: La Bodega, Clàudia Merceria, El Xocolatí, Natàlia Ruiz Fotografia, Frisal, L'Heura, Singularment, Llibrerira Quaderns i Tot Informàtica.
  • La parròquia comunica que: l'horari de la Missa del Gall serà a les 20 hores; el dia de Nadal es farà missa a les 12 del migdia; el dia de Sant Esteve, a les 12 i a les 20 hores. El diumenge, 27, dia de la Sagrada Família, a les 12 hores, celebració de les noces d'argent i d'or. Els interessats en voler-ho celebrar conjuntament que ho notifiquin al telèfon 667625996. La resta de dies festius es faran les misses en horaris habituals.
  • S'han perdut unes tisores Electrocup Maxi pel poligon de les Verdunes. Qui les trobi, que truqui a l'Ajuntament (973142850) o bé al 607188337.
  • L'Agrupació Sardanista informa que la loteria de l'entitat es pot adquirir als forns de pa Roselló, Capell i Fusté.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa