El pregó de l'Ajuntament

  Dijous, 22 d'abril de 2021

Pregó municipal de dijous, 22 d'abril del 2021

  • El proper dissabte, 24 d'abril, a les 12 hores, a la sala Arts 25400 de l'Espai Macià, 'Les cartes inèdites de la família del president Macià'. Intervindran: Marc Macià, historiador; Bernat Padró, besnét de Josep Macià i Llussà, i Josep Segura, coordinador de l'Espai Macià. Organitza: Comissió Ciutadana per la Memòria amb la col·laboració del Centre d'Estudis de les Garrigues.
  • Canvi d'ubicació de l'espectacle familiar de Sant Jordi. Demà, a les 18 hores, a la Plaça de la Independència, espectacle 'De cap a Sant Jordi' amb la Companyia Ambauka. Les inscripcions es poden fer a la pàgina de cultura www.culturaborgesblanques.cat.
  • Es comunica als veïns que no es pot dipositar matèria vegetal en bosses de plàstic als contenidors de restes de poda. Es pot sancionar.
  • Jornada de portes obertes a la llar d'infants municipal Joan XXIII, avui, de 17 a 19 hores. A causa de la situació actual, es farà en grups reduïts. Les famílies que estiguin interessades a assistir-hi, han d'enviar un correu electrònic a llardinfants@lesborgesblanques.cat i se'ls comunicarà l'hora que se'ls ha assignat i les mesures a seguir.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa