El pregó de l'Ajuntament

  Divendres, 30 d'abril de 2021

Pregó municipal de divendres, 30 d'abril del 2021

  • Oliveres solidàries: Amb la voluntat de culminar l'acció solidària iniciada durant la Fira de l'Oli del 2020, anomenada 'oliveres solidàries', destinada a pal.liar els danys produïts pels aiguats i incendis de l'any 2019 a diversos municipis, l'entitat ACUDAM i el Patronat Fira de les Garrigues, com a promotors de l'acció, aquests dies estan duent a terme el repartiment als Ajuntaments de les poblacions afectades. Per aquest motiu, tots els pagesos afectats i interessats en disposar d'aquestes oliveres per replantar, poden dirigir-se a l'Ajuntament fins el proper dilluns, 3 de maig inclòs, per omplir el formulari, o també presentar-lo digitalment a través de la web de l'Ajuntament. D'aquesta manera, el dimecres, 5 de maig, a les 17 hores, es farà el repartiment del total que ens correspon a les Borges Blanques, en funció de les sol.licituds rebudes.
  • Es comunica als veïns que per anar a l'oficina de Borges de l'Organisme Autònom de la Diputació de Lleida (contribucions) s'ha de demanar cita prèvia trucant al telèfon900354136 o a través del web www.oagrtl.cat.
  • El proper diumenge, a les 19 hores, teatre musical a Pavelló de l'Oli amb la representació de l'obra 'El temps que no tindrem'. L'aforament serà limitat i el preu serà per taquilla inversa. L'entrada es pot reservar al web www.culturaborgesblanques.cat al telèfon 973142850.
  • S'ha perdut un mòbil marca Redmi Note 8, qui l'hagi trobat o el tingui que truqui al telèfon 642198368. Només interssa la memòria del mòbil.
  • Obert el període de matriculació de l'Escola de Música, a partir de tres anys, fins al 10 de maig. Reserva la teva plaça trucant al 973143434 o fent un correu a musica@garrigues.cat.
  • S'ha trobat un clauer amb 5 claus pel carrer Àngel Guimerà. Qui l'hagi perdut, que passi per l'Ajuntament.
  • Es comunica als veïns que no es pot dipositar matèria vegetal en bosses de plàstic als contenidors de restes de poda. Es pot sancionar.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa