El pregó de l'Ajuntament

  Dijous, 10 de juny de 2021

Pregó municipal de dijous, 10 de juny del 2021

  • Implantació de la deixalleria mòbil a les Borges. Durant els dimecres i dijous de la primera setmana de cada mes hi haurà el servei de la deixalleria mòbil al carrer Roger de Llúria, xamfrà amb Onze de Setembre. L'horari serà de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. 
  • Tots els interessats en vacunar-vos contra la covid-19 que hàgiu nascut entre les franges d'edat del 1962 al 1971, del 1972 al 1976, o majors d'aquestes franges que encara esteu pendent de fer-ho, podeu trucar al CAP de Borges al 973142033 per demanar hora per la primera dosi. Els que hàgiu passat la covid caldrà que espereu sis mesos des de la data de diagnòstic.
  • Aquest dissabte, a les 18 hores, al Pavelló de l'Oli, representació de l'obra de teatre infantil 'Laika'. El preu de l'entrada és de dos euros amb aforament limitat. Reserva la teva entrada a www.culturaborgesblanques.cat.
  • L'Ajuntament de la Floresta busca un/a socorrista per a les piscines municipals durant la temporada d'estiu 2021. Les persones interessades, i que disposin com a mínim del títol de socorrista terrestre, poden enviar el seu currículum a l'aadreça ajuntament@floresta.cat fins al 10 de juny.
  • El Consell Comarcal comunica que fins al dia 22 de juny es poden sol·licitar els ajuts individuals de menjador per al curs 2021-2022. Els models per fer la sol·licitud es poden demanar al Consell Comarcal, al centre escolar i a l'Ajuntament. També es poden trobar a la pàgina web del Consell. Les sol·licituds s'han de presentar al Consell Comarcal i és imprescindible demanar cita prèvia.
  • El Club Escola Comarcal de Fútbol Les Garrigues ofereix l'oportunitat de gaudir del futbol. T'esperen amb les portes obertes per descobrir l'escola i, si ja ets de l'escola, pots anar-hi amb un amic.
  • S'ha posat en marxa la borsa de treball per la campanya agrària 2021. Els pagesos interessats en contractar persones i les persones interessades en treballar al camp, es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal al telèfon 973142658 o presencialment de 8 a 15 hores.
  • Es comunica als veïns que per anar a l'oficina de Borges de l'Organisme Autònom de la Diputació de Lleida (contribucions) s'ha de demanar cita prèvia trucant al telèfon 900354136 o a través del web www.oagrtl.cat.
  • Es comunica als veïns que no es pot dipositar matèria vegetal en bosses de plàstic als contenidors de restes de poda. Es pot sancionar.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa