El pregó de l'Ajuntament

  Dimarts, 20 de juliol de 2021

Pregó municipal de dimarts, 20 de juliol del 2021

  • El proper dissabte, 24 de juliol, concurs de pesca de les 7 del matí a les 7 de la tarda. Les inscripcions es faran a les basses del Terrall a les 6.30 hores. El preu és de 10 euros per als socis i de 12 per als no socis. No es farà el tradicional dinar de cada any.
  • A Griño Ecologic SA volen incorporar un/a soldador/a amb especialitat MIG per al taller de les Borges. Es requereix experiència mínima de dos anys realitzant tasques de soldadura i ser resident de la zona. Es tracta d'un lloc de treball estable amb horari de dilluns a divendres, de 8 a 13 i de 15 a 18 hores. Les persones interessades poden enviar el seu CV a cgonzalez(ELIMINAR)@grinyo.com o deixar el seu CV al propi taller (Carrer Pau Casals, 18, de les Borges).
  • S'han trobat unes claus als bancs de la Plaça Europa. Qui les hagi perdut que pasisi per la residència a recollir-les.
  • S'ofereix feina a temps parcial per a treballs d'oficina de quatre hores durant dos dies a la setmana. Es valorarà estudiants de final de carrera de Dret, ADE, RRHH i Administració d'Empreses. És una substitució per maternitat. Amb carnet de conduir. Interessats truqueu al 643624004.
  • La Clau Sports: liquiditació total en banyadors, ulleres de natació, calçat esportiu, pantalons, roba d'estiu i molts altres articles rebaixats. L'horari és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i les tardes de dilluns a dijous de 17 a les 19.30 hores.
  • El Consell Consultiu de la Gent Gran de les Garrigues i el Consell Comarcal recorden que està obert el termini per presentar les obres a l'11è Certamen literari i a l'11è Certamen artístic intergeneracionals de les Garrigues. Per al certamen literari el termini és fins el 24 de juliol. Per al certamen artístic el termini és del 30 d'agost fins al 3 de setembre.

 

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa