El pregó de l'Ajuntament

  Dimarts, 21 de setembre de 2021

Pregó municipal de dimarts, 21 de setembre del 2021

  • Es busca titulat/da en integració social pel Centre Obert (incorporació immediata). S'ofereix contracte de 25 hores setmanals. L'horari és de dos matins, a concretar, de 9 a 14 hores, i totes les tardes, de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores. Informació al 973143447 (matins). 

  • Totinformàtica Serveis Integrals informa que ha obert una nova botigaal carrer Sant Pere 2-4 (baixos) de les Borges, on podreu trobar una gran varietat de serveis informàtics, de telefonia, productes tecnològics de la millor qualitat i propostes que de ben segur us agradaran. També podeu visitar la seva web www.totinformatica.cat o trucar al 973143148. Aquest dissabte, 25 de setembre, inauguració amb moltes sorpreses, sortejos i regals. 

  • Es convoca una plaça de subaltern per a la biblioteca de les Borges a mitja jornada per a cobrir una substitució temporal. Els interessats poden portar el currículum a l'Ajuntament (recepció), fins al dia 30 de setembre de 2021. La biblioteca torna al seu horari habitual. Dilluns de 15.30 a 20 hores. Dimarts, dijous i divendres de 10 a 14 i de 15.30 a 20 hores. Dimecres i dissabte de 10 a 14 hores. 

  • Corre-llengua a les Borges: a la Biblioteca hi trobareu l'exposició sobre Isabel-Clara Simó. 

  • L'associació de dones La Rosada comunica a totes les sòcies interessades a fer activitats que ja poden passar pel Centre Cívic tots els dimarts de 18 a 20 hores. 
  • Qui estigui interessada en impartir classes de català per adults pot posar-se en contacte amb l'associació de dones La Rosada. 
  • L'aula d'extensió universitària de les Garrigues rependrà les conferències a les Borges el proper 7 d'octubre. Totes les persones interessades en forma-hi part ho poden fer dirigint-se a un membre de la junta o el mateix dia al Pavelló de l'Oli. L'acte començarà a les 15.30 hores, seguint les normes del Procicat. 

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa