El pregó de l'Ajuntament

  Dilluns, 12 de setembre de 2022

Pregó municipal de dilluns, 12 de setembre del 2022

  • El 18 de setembre tindrà lloc el 'Dia de la Bicicleta' amb sortida, a les 9.30 hores, des de la Placeta del Terrall per anar a Sant Salvador. Les inscripcions tenen un preu d'un euro i es poden fer a recaptació de l'Ajuntament (inclou esmorzar i actuació infantil). 
  • El dissabte, a les 21 hores, a la Placeta de l'Abadia, l'Orfeó Terrall oferirà un concert sota les estrelles amb un recital de poesia i dansa de Marta Flotats. Estarà dirigit per Maria Lluïsa Piñero i al piano de cua, Gregori Farràs. En acabar hi haurà un petit refrigeri. Pagament per taquilla inversa. 
  • El Casal Cívic i comunitari ja té disponible el nou programa d'activitats. Les inscripcions i informació es pot fer del 12 al 15 de setembre. El formulari d'inscripció és: HTTPS://FORMS.OFFICE.COM/R/DM90BNNWBK. Podeu sol·licitar cita prèvia al telèfon 973142835 o enviar un correu electrònic a CC.LESBORGESBLANQUES(ELIMINAR)@GENCAT.CAT.
  • S'autoritza la caça de conills fins al 8 d'octubre, amb escopeta, gos i fura, des de l'autopista i fins al poble. Els dijous, dissabtes, diumenges i festius.
  • Es demana a la població que no deixi les bosses de brossa al terra per evitar plagues. Dipositeu la brossa dins dels contenidors de reciclatge corresponents. 
  • El Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb l'Ajuntament, informa del servei Garrigues concilia (GAC), servei d'atenció de 17 a 20 hores, adreçat als infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personai i laboral. El servei és gratuït i es pot utilitzar en qualsevol punt GAC de la comarca. Per accedir al servei cal fer la inscripció a través d'un imprès electrònic i després fer la reserva de plaça a través de WhatsApp. Més informació al web HTTPS://SITES.GOOGLE.COM/VIEW/GARRIGUESCONCILIA/INICI trucant al 644 403 316, o al correu electrònic GARRIGUESCONCILIA@GMAIL.COM. 
  • El Bar Centre del Vilosell busca cuiner/ra amb experiència per treballar durant tot l'any. Bones condicions de treball i econòmiques. Els interessats poden truca als telèfons 616965147, 699144758 o per correu electrònic a l'adreça TEREANNA(ELIMINAR)@HOTMAIL.COM.
  • Es comunica als veïns que ja està exposat al públic el cens electoral del sorteig del jurat popular per a ser consultat. 

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa