El pregó de l'Ajuntament

  Dilluns, 19 de setembre de 2022

Pregó municipal de dilluns, 19 de setembre del 2022

  • La residència municipal de Juneda busca auxiliar d'infermeria amb incorporació immediata. Els interessats poden enviar el currículum al correu director(ELIMINAR)@residenciajuneda.cat. Per a més informació al telèfon 973150572.
  • SG consultors i formadors SL organitza el curs 'Instagram per al teu negoci' amb una durada de 12 hores. La formació està totalment subvencionada per la Generalitat de Catalunya i finançada per la Unió Europea i Next Generation. El curs s'impartirà al centre English World. El curs començarà a l'octubre i les incripcions es poden fer als telefòns 651586304 i 635507535.
  • S'autoritza la caça de conills fins al 8 d'octubre, amb escopeta, gos i fura, des de l'autopista i fins al poble. Els dijous, dissabtes, diumenges i festius.
  • Es demana a la població que no deixi les bosses de brossa al terra per evitar plagues. Dipositeu la brossa dins dels contenidors de reciclatge corresponents. 
  • El Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb l'Ajuntament, informa del servei Garrigues concilia (GAC), servei d'atenció de 17 a 20 hores, adreçat als infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personai i laboral. El servei és gratuït i es pot utilitzar en qualsevol punt GAC de la comarca. Per accedir al servei cal fer la inscripció a través d'un imprès electrònic i després fer la reserva de plaça a través de WhatsApp. Més informació al web HTTPS://SITES.GOOGLE.COM/VIEW/GARRIGUESCONCILIA/INICI trucant al 644 403 316, o al correu electrònic GARRIGUESCONCILIA@GMAIL.COM. 
  • El Bar Centre del Vilosell busca cuiner/ra amb experiència per treballar durant tot l'any. Bones condicions de treball i econòmiques. Els interessats poden truca als telèfons 616965147, 699144758 o per correu electrònic a l'adreça TEREANNA(ELIMINAR)@HOTMAIL.COM.
  • Es comunica als veïns que ja està exposat al públic el cens electoral del sorteig del jurat popular per a ser consultat. 
  • L'ACN organitza autocars per anar a la manifestació de l'1 d'octubre a Barcelona. Les inscripcions es poden fer a la Llibreria Quaderns a un preu de 15 euros. 

 

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa