El pregó de l'Ajuntament

  Dilluns, 26 de setembre de 2022

Pregó municipal de dilluns, 26 de setembre del 2022

 • Seguretat ciutadana a les Borges: xerrada informativa de l'activitat del veïnat dels carrers la Font i Santiago Rusiñol per la millora de la convivència. Dimarts, 27 de setembre, a les 20.30 hores, a la sala Maria Lois de la biblioteca. Organitza: col·lectiu de veïns dels carrers la Font i Santiago Rusiñol.
 • Unió de Pagesos convoca tota la pagesia a la concentració que tindrà lloc demà dimarts, 27 de setembre, a les 11 hores, davant la Subdelegació del Govern espanyol, a la plaça de la Pau, a Lleida.
 • 38a Marxa Excursionista de les Garrigues 'Memorial Manel Giné': el proper diumenge, 2 d'octubre, soryint a les 09 hores de la plaça Catalunya de Castelldans. Inscripcions a la llibreria Quaderns de les Borges i cafeteria Europa de Castelldans. Preu: 6 euros (socis del Centre, 5, i federats i menors de 16 anys, gratuït).
 • El proper dijous, a les 19 hores, tindrà lloc ple ordinari de l'Ajuntament.
 • Singularment organitza tallers de pilates, risoteràpia, em cuido per cuidar-te, interpretació de somnis i de porteig. Més informació al telèfon 973140459 o a Singularment.
 • L'Oficina Jove organiza un curs, gratuït, de 165 hores, de mosso de magatzem, per a joves de 16 a 29 anys amb l'ESO finalitzada. El curs es durà a terme del 17 d'octubre a l'1 de desembre, de les 9 a les 13 hores, a les instal·lacions de l'Oficina Jove. Les persones interessades poden trucar a l'oficina al 973143447 o enviar un correu electrònic a ocupaciojove@garrigues.cat
 • L'ACN organitza autocars per anar a la manifestació de l'1 d'octubre a Barcelona. Les inscripcions es poden fer a la Llibreria Quaderns a un preu de 15 euros.
 • Taller gratuït al Casal cívic i comunitari de les Borges de costura creativa per a infants de 6 a 10 anys 'Fem un peluix de feltre'. Queden places disponibles. Més informació, al telèfon 973142835.
 • La residència municipal de Juneda busca auxiliar d'infermeria amb incorporació immediata. Els interessats poden enviar el currículum al correu director(ELIMINAR)@residenciajuneda.cat. Per a més informació al telèfon 973150572.
 • SG consultors i formadors SL organitza el curs 'Instagram per al teu negoci' amb una durada de 12 hores. La formació està totalment subvencionada per la Generalitat de Catalunya i finançada per la Unió Europea i Next Generation. El curs s'impartirà al centre English World. El curs començarà a l'octubre i les incripcions es poden fer als telefòns 651586304 i 635507535.
 • El Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb l'Ajuntament, informa del servei Garrigues concilia (GAC), servei d'atenció de 17 a 20 hores, adreçat als infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personai i laboral. El servei és gratuït i es pot utilitzar en qualsevol punt GAC de la comarca. Per accedir al servei cal fer la inscripció a través d'un imprès electrònic i després fer la reserva de plaça a través de WhatsApp. Més informació al web, trucant al 644 403 316, o al correu electrònic garriguesconcilia@gmail.com. 
 • Es demana a la població que no deixi les bosses de brossa al terra per evitar plagues. Dipositeu la brossa dins dels contenidors de reciclatge corresponents.  

  Pujar

 • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa