El pregó de l'Ajuntament

  Dilluns, 21 de novembre de 2022

Pregó municipal de dilluns, 21 de novembre del 2022

 

  • Des del CAP de les Borges Blanques comuniquen que les persones majors de 60 anys i les menors amb malalties cròniques poden demanar hora per la vacuna de record de la covid i la de la grip al telèfon del call center 93 326 89 01, per internet, o bé trucant al CAP de Borges, al 973 14 20 33. La vacunació es fa al Centre Cívic, a la plaça U d'octubre.
  • Consulta adreçada a obtenir l'opinió de la ciutadania en general i dels sectors més relacionats amb els animals de companyia sobre la conveniència de regular la vacunació de gossos, gats i fures per aconseguir una protecció adequada davant el risc que suposa la malaltia de la ràbia.
  • El Casal Cívic i Comunitari ha organitzat el taller 'La corresponsabilitat i les violències quotidianes, diàleg obert', el dimecres, 23 de novembre, de 17 a 18.30 hores. Compartirem experiències i creences entorn el treball de cures, el sistema familiar, la socialització de gènere i les violències masclistes més quotidianes. Taller impartit per La Guspira. Cal inscripció prèvia al telèfon 973 142835 a al correu cc.lesborgesblanques@gencat.cat.
  • L'Escola de Música de les Garrigues estarà, el 2023 de celebració. Demanen que tota la població que tingui fotografies de l'escola de música dels anys que hagin format part, que les facin arribar al correu musicagarrigues(ELIMINAR)@musicagarrigues.cat.
  • El dimarts, 29 de novembre, Unió de Pagesos organitza una xerrada informativa sobre la nova PAC 2023-2027 i la situació de la crema de restes de poda. Es farà, a les 12 hores, a Artesa de Lleida a la sala de l'Ajuntament. 

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa